From Blog to Brand

Wat ooit begon als een modeblog, groeide uit tot een succesvolle pop-up. Daarna werd Clouds of Fashion (COF) een booming business met winkels in Antwerpen, Knokke en Gent. Maar hoe toverde Laurentine, oprichtster van COF, haar merk om tot een sterke community & een geslaagde business? Dat vertelt ze je in From Blog to Brand.

Het boek is een exclusieve blik achter de schermen van het succesverhaal van Clouds of Fashion met tips & tricks over het uitbouwen van een online en offline community, het opstarten van een blog, webshop, pop-up en de succesvolle overschakeling naar fysieke winkels.

Deze eigenzinnige fashionlover staat dan ook garant voor girlpower in het kwadraat en weet als geen ander hoe je een community rond een merk uitbouwt.

β€œTijdens de samenwerking tussen JaniTV en Clouds of Fashion merkte ik meteen de gedrevenheid van Laurentine. Haar girlpower tips wou ik dan ook onmiddellijk lezen en iedereen aanraden!”  – Jani Kazaltzis

β€œIn tegenstelling tot wat de naam Clouds of Fashion doet vermoeden, staat Laurentine stevig met beide voeten op de grond. Niks cloud, niks dertien in een dozijn influencer met een blog. Wel pure passie en ondernemingszin. Met de bijbehorende ervaring in vallen en opstaan.”  – Flair

Het boek From Blog to Brand koop je hier.