BeautyLifestyle

Stay off them brows

Het is verleidelijk…. I know. We zitten thuis. We hebben nu nòg meer tijd om in de spiegel te kijken. Ik ben zelf best kritisch – ik werk eraan – en iets wat me snel stoort zijn haartjes die er niet horen te zijn. Gelukkig ben ik al enkele jaren klant bij Brow Wax Bar en heeft Naomi me heel goed gedrild.

Om te beginnen is het belangrijk te weten dat je best zo weinig mogelijk “plukt” aan je wenkbrauwen. Om die reden laat je de pincet thuis voor wat het isen laat je ze elke vier weken onder handen nemen door een pro. Zo voorkom je dat de haarzakjes kapot gaan; wat er (zeker op latere leeftijd) voor kan zorgen dat bepaalde haartjes niet meer terug groeien. Des te meer haartjes, des te beter ze kunnen geshaped worden!

Wat we in deze tijden wel kunnen doen als we er écht niet meer naar kunnen kijken:

  • De haartjes die ervoor zorgen dat je een unibrow bekomt, die kan je weghalen. Wat je nodig hebt is een wenkbrauw- of oogpotlood en een pincet. Je zet je vinger op je neus en ga langs beide kanten een streep trekken. De haren die hier tussen staan kan/mag je weghalen.
  • Vind je je wenkbrauwen te licht? Met een wunderbrow gel kleur je ze bij. Het blijft de hele dag zitten en legt je haren in de plooi.
  • Wil je al lang een volle wenkbrauw? Dan komt deze tijd als geroepen! Je kan ze gewoon laten groeien.
  • Ga aan de slag met een vitamine kuur om haargroei extra te stimuleren. Dan kan je na deze lockdown een ongelooflijke shape verkrijgen!

Nogmaals: ga dus niet onnodig aan je wenkbrauwen plukken, maar neem deze tijd om je wenkbrauwen nog beter te maken. Op een afstand van 1,5 meter ziet toch niemand hoe die brows er voor staan! 🙂

LET IT GROOOOOOOWWWWWW, LET IT GROOOOOW!

Productjes waar ik het over heb zijn allemaal te koop op www.browwaxbar.be – gerund door mijn Brow Queen (& ook Laser Queen intussen – maar waxen doet ze dus ook) Naomi. Dit is geen #spon maar je support er wel een local business mee!

Ladies, we’re all in this together!

Liefs,

Laurentine

One Comment

Leave a Reply