LifestyleUncategorized

Unfold the city with me

By 27/11/2019 No Comments

 

A-STAY Hotel 

The rumors you heard are right. There’s a new hotel in town! 


En ik ga het binnenkort ontdekken met een vriend. Het zou voelen als een tweede thuis: ik ben benieuwd! Als je me volgt op Instagram zal je het zeker zien verschijnen. 🙂 

A-STAY speelt in op de specifieke noden van een generatie die voor werk of plezier altijd op pad is en wil op die manier van leven inspelen. Dat het naast het centraal station ligt, maakt het supermakkelijk te bereiken. De kamers zijn als kleine studio’s ingericht. Dus van één nacht tot een jaar daar verblijven: het kan allemaal! 

A-STAY maakt gebruik van innoverende technologie, waarmee gasten hun verblijf kunnen afstemmen op hun noden. Met een simpele klik kunnen ze hun reservaties regelen, gebruik maken van de ‘easy check-in’, en bepalen ze zelf de mood van hun interieur. Gasten kunnen bovendien, afhankelijk van hun budget, het niveau van service aanpassen aan hun noden. De technologie maakt gebruik van handpalmherkenning, een gevorderde service app, etc. Door dit digitale maatwerk kunnen ze competitieve prijzen hanteren, zonder in te boeten aan kwaliteit.

En nu komt het leukste deel: door middel van het ondersteunen van lokale artiesten, de integratie van lokale producten en delicatessen in de lobby, het aanbieden van een actueel overzicht van de lokale culturele activiteiten, en door samenwerkingen met lokale influencers, legt A-STAY zich volledig toe op het realiseren van de belofte: Unfold the city. 

A-STAY is zich ook erg bewust van zijn sociale en ecologische impact op de omgeving. Ze doen hun uiterste best om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren en stimuleren lokale bedrijven om samen met hen op een duurzame manier te werk te gaan. YAY FOR THAT TOO!

Toen het hotel nog in volle opbouw was vroeg A-STAY me om mijn favoriete Antwerp hotspots te gaan verkennen.

Murni Food 

Sinds Murni enkele jaren geleden opende in Antwerpen, heel dicht bij mijn deur, ben ik een grote fan. Alles is er lekker en veel is ook écht gezond, maar dan ‘gezond in een hip jasje’ en voor ieder wat wils. Mijn broer die graag bourgondisch eet, kan ik er bijvoorbeeld ook perfect mee naartoe nemen. Daarnaast kan je er makkelijk vegan & glutenvrij eten. Zoals ik al zei; iedereen kan er iets lekkers eten. Afgezien van de menukaart, is het interieur super cosy én Instagrammable. Bij Murni ga ik graag werken: ik bestel een matcha latte met amandelmelk en een blissball tussendoor en ik ben all set om te knallen 🙂


STAY Antwerp 

Deze super cosy winkel in de Nationalestraat is een family business. Twee jonge, coole zussen startten samen dit ondernemersavontuur. En dat voel je. Hier kan je lekker wat komen snuisteren in de kleding, interieur en accessoires. Ze onderscheiden zich met unieke merken als Second Female, Liv the label en Just. Niet alleen vrouwen kunnen hier shoppen ‘till ze droppen’ maar ook modebewuste mannen vinden hier een outfit. Go check it out! 

Barbossa 

Na een dagje eten & shoppen… It’s time for DRINKS! Barbossa is een gezellige bar in centrum Antwerpen waar ze de cocktails vers voor je shaken. In het weekend ga ik er vaak iets drinken met vrienden. Dat kan als afterwork beginnen en dan uitlopen tot in de late uurtjes… OOPS 🙂 


Ik ben nieuwsgierig om te weten of jullie deze plekjes al kenden!

Als allerlaatste ben ik super blij dat ik jullie een kortingscode mag geven zodat jullie ook Antwerpen voordelig kunnen ontdekken! Met de code “PLAURENTINE” betaal je 49 euro per nacht (2e persoon is geen extra kost – ontbijt niet inbegerepen) in plaats van 69 euro. Tag me ook zeker mochten jullie gaan dan kan ik mee genieten! 

@laurentine

@a_stay_citystays

#unfold the city

Liefs, 

Laurentine 

Leave a Reply